spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Șeful deputaților PSD: Reluarea alegerilor la București nu e posibilă. Doar la...

Șeful deputaților PSD: Reluarea alegerilor la București nu e posibilă. Doar la s1

-

Renumărarea voturilor acolo unde sunt indicii clare de fraudă se poate face, declară la RFI liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. El nu vede însă oportună reluarea alegerilor locale pentru Primăria Capitalei.

- Reclama -

Întrebat dacă PSD ar susține un eventual demers al Gabrielei Firea în privința renumărării sau chiar reluării alegerilor pentru Primăria Capitalei, Alfred Simonis a răspuns: ”Reluarea alegerilor eu nu o văd oportună în acest moment. O renumărare a voturilor, acolo unde există indicii clare că s-au furat alegeri sau s-au fraudat alegeri și acest lucru pare clar, din punctul meu de vedere, la Sectorul 1, acolo se poate face. Reluarea, repetarea alegerilor poate avea loc, după ce s-a dovedit că a existat o fraudă masivă. În lipsa acestei dovezi clare, nu m-aș aventura să vorbesc de repetarea alegerilor, ci doar de renumărare, acolo unde există indicii concrete că s-a fraudat votul și iată că avem imagini în presa națională, procese verbale de numărare a voturilor, care atestă faptul că s-au făcut fraude”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...