Șeful CJ Neamț: Nemțenii înfruntă singuri potopul! Leprele galbene îi lasă fără sprijin în fața furiei apelor!

0
62

Nemțenii înfruntă singuri potopul! Leprele galbene îi lasă fără sprijin în fața furiei apelor!Cer IMPERATIV Guvernului României și, în special, prefectului să facă toate demersurile necesare pentru a urgenta plata despăgubirilor către cetățenii din Neamț care au fost grav afectați de inundațiile din ultima perioadă!, a scris pe facebook președintele Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene.

CE SUSȚINE IONEL ARSENE:

Iresponsabililor! Trimiteți urgent documentația necesară la Guvern pentru ca cele peste 344 de familii afectate să poată fi ajutate cu bani din fondul de rezervă! Sunt comune care au fost calamitate și care așteaptă ca voi să vă treziți!

Cantităţile foarte mari de apă au produs alunecări de teren, au afectat infrastructura hidrotehnică, terasamentele şi malurile de apărare, structura drumurilor, podurilor, podeţelor, digurilor şi punţilor pietonale!

Leprelor, știm cu toții că noțiuni precum SOLIDARITATE, RESPONSABILITATE, OMENIE vă sunt complet străine, dar vă cer să găsiți de urgență fondurile necesare pentru nemțenii aflați la greu!