Șeful CJ Mehedinți: Premierul Viktor Orban a anunțat că s-au făcut stocuri pentru aprovizionarea cu gaze naturale peste iarnă și a dat asigurări că prețul nu va crește! Acolo se poate! La noi, ministrul Energiei stă de postări ridicole pe Facebook

0

E tot mai multă frământare în Drobeta Turnu Severin, și pe bună dreptate, că locuitorii racordați la rețeaua de gaze sunt înștiițați că prețul gazelor naturale crește galopant de la data de 11 noiembrie 2021. Calculele arată majorări cu 700%, adică facturi colosale care trebuie suportate din aceleași venituri nemajorate de Guvernul PNL. Nu mai este nevoie să amintim că au crescut galopant și prețurile la combustibil și alimente!Și totuși, colegii din Mehedinți ai lui Virgil Popescu, îl scuză pe ministrul Energiei, că nu este vina domniei sale, că sunt creșteri la nivel european la gaze!Exemplul de bună gestionare a situației vine din Ungaria! Aici, premierul Viktor Orban a anunțat că s-au făcut stocuri pentru aprovizionarea cu gaze naturale peste iarnă și a dat asigurări că prețul nu va crește!Acolo se poate!, afirmă pe Facebook președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

La noi, ministrul Energiei stă de postări ridicole pe Facebook și le ridică la rang de dezvăluiri, în loc să gestioneze problema gazelor naturale! 🔴 De ce România nu a făcut la timp stocuri de gaze? 🔴 Cine ar fi trebuit să se ocupe de acest aspect ca să nu fim nevoiți să suportăm scumpirile pe care le anunțați?!🔴 Dacă nici această situație dezastruoasă nu v-o asumați, chiar așa, de ce mai avem nevoie de ministrul Energiei?!, mai spune Georgescu.