spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeȘeful CJ Mehedinți explică sumele distribuite în județ: De ce jignim inteligența?

Șeful CJ Mehedinți explică sumele distribuite în județ: De ce jignim inteligența?

-

Câteva precizări cu privire la sumele distribuite în ședința Consiliului Județean de ieri, ca să risipim patima cu care colegii exprimă puncte de vedere în spațiul public! Consiliul Județean Mehedinți a avut de distribuit către unitățile administrativ teritoriale din județ o sumă mult mai mică decât, spre exemplu, cea alocată direct de Guvernul PNL în luna octombrie.
Atunci, 80% din sumă a ajuns la primăriile PNL și doar 20% la cele PSD, a scris pe facebook președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

CE SUSTINE ALADIN GEORGESCU:

Atunci, printr-o distribuire gândită de reprezentanții PNL în Mehedinți, o singură primărie de comună, condusă de un primar liberal, a primit cât toate primăriile PSD. Tabelul atașat la acest text este dovada incontestabilă!

Nu cumva a fost o acțiune politicianistă prin care primăriile conduse de primari PSD au fost pedepsite și au primit sume infime față de cele conduse de PNL?! De ce jignim acum inteligența celor cărora ne adresăm cu toții, oameni politici sau aleși din administrație?!

Așa cum le-am explicat ieri, în ședința Consiliului Județean colegilor consilieri, am distribuit sumele pentru o echilibrare a bugetelor locale în raport cu alocările făcute lunile anterioare, hotărârea fiind votată in UNANIMITATE!
Regret că nu am fost înțeles și că sunt colegi care preferă să jignească decât să facă un simplu exercițiu de memorie cu privire la ceea ce am declarat în ședință și ceea ce s-a întâmplat, nu mai devreme de luna octombrie!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...