spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăMehedințiȘeful CJ Mehedinți anunță numirea noului prefect: Prioritățile noastre, ca autorități locale...

Șeful CJ Mehedinți anunță numirea noului prefect: Prioritățile noastre, ca autorități locale și județene, sunt dezvoltarea județului și crearea condițiilor pentru siguranța și un trai mai bun pentru locuitori!

-

În cadrul ședinței de guvern care a avut loc în această după-amiază, a fost adoptată Hotărârea prin care Alin Isuf a fost numit în funcția de prefect al județului Mehedinți. Hotărârea va fi publicată în Monitorul Oficial urmând ca învestirea să aibă loc în cursul zilei de mâine, a anunțat pe Facebook președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu.

- Reclama -

Mult succes, Alin Isuf și am încredere că vei îndeplini cu bine misiunea extrem de importantă de aplicare a politicii Guvernului în Mehedinți!Prioritățile noastre, ca autorități locale și județene, sunt dezvoltarea județului și crearea condițiilor pentru siguranța și un trai mai bun pentru locuitori!, mai spune Georgescu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...