spot_img
25.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăMehedințiȘeful CJ Mehedinți, Aladin Georgescu: Doamna Merkel îi toarnă bere în...

Șeful CJ Mehedinți, Aladin Georgescu: Doamna Merkel îi toarnă bere în mandolina și așa stricată a lui Sică

-

Redesemnarea drept premier a lui Ludovic Orban este SCHIZOFRENIE POLITICĂ.Nu, nu o spune PSD, ci Deutsche Welle în limba română, site finanțat de Guvernul Republicii Federale Germania, a scris pe facebook președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu (PSD).

- Reclama -

Dacă până și susținătorii până mai ieri ai PNL-Iohannis au un asemenea ton înseamnă că situația este cam verde-albastră. Într-un cuvânt până și doamna Merkel îi toarnă bere în mandolina și așa stricată a lui Sică. Nici președintele nu iese prea bine din povestea asta. Vorba unui liberal vopsit, Petre Roman: sună ca dracu! , mai scrie Georgescu.

Siteul german Deutsche Welle critică sever planurile prezidențialo-liberale din actuala criză politică, afirmînd că o nouă propunere a lui Ludovic Orban ca premier va conduce la acte de schizofrenie politică, transmite Inpolitics.

”E foarte probabil ca, după adoptarea cu voturi liberale a moţiunii de cenzură împotriva guvernului liberal şi după previzibila redesemnare, de către preşedinte, a articulatului Ludovic Orban ca premier, să se producă un act de schizofrenie politică. Cine să-l înţeleagă?

România numai de schizofrenice prelungiri ale crizei ei politice şi constituţionale n-are timp.

Cine să înţeleagă că liberalii vor refuza să-şi susţină propriul cabinet? Care se va vedea totuşi înscăunat şi menţinut ”democratic” în funcţie, cu voturile discreditaţilor comunişti rebotezaţi, în virtutea groazei pesediştilor de anticipate soldate cu pierderea exorbitantelor lor pensii speciale şi cu un predictibil dezastru politic pentru PSD. Or, românii ştiu în ce situaţie este ţara. Lipsită de şcoli, de spitale şi autostrăzi, precum şi de politicieni oneşti, depopulată, grav înapoiată şi devalizată, după ce-a fost catastrofal condusă de comunişti şi postcomunişti din 1945 încoace, România numai de schizofrenice prelungiri ale crizei ei politice şi constituţionale n-are timp.” arată D.W.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...