spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăAnalizeȘeful CJ Hunedoara: O echipă de medici și asistenți coordonată de dr....

Șeful CJ Hunedoara: O echipă de medici și asistenți coordonată de dr. Dorel Săndesc, a venit în Hunedoara pentru a acorda asistență medicală copiilor și părinților ucrainieni

-

Astăzi, la #Hunedoara, o echipă de medici și asistenți coordonată de dr. Dorel Săndesc, a venit în municipiul Hunedoara pentru a acorda asistență medicală copiilor și părinților acestora, care și-au găsit adăpost în aceste zile grele la noi un județ.Drama acestor oameni nevinovați care au fugit din calea unui război nemilos este greu de înțeles din fața televizorului însă, când le întâlnești privirile în care se citesc deopotrivă disperarea și speranța, înțelegi adevărata realitate, a scris pe Facebook președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor (PSD).

- Reclama -

Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat astăzi, în acest demers: dr. Dorel Săndesc, dr. Ioan Demeter, primarului Dan Bobouțanu și tuturor celor care fac tot posibilul pentru ca acestor semeni de-ai noștri să nu le lipsească nimic.Omenie și solidaritate!, mai spune Nistor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img