spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeȘeful CJ Dâmbovița reclamă drumul expres Târgoviște- București: Dacă nu ar fi...

Șeful CJ Dâmbovița reclamă drumul expres Târgoviște- București: Dacă nu ar fi fost ei, astăzi, de la Târgoviște la București s-ar fi circulat pe patru benzi. Consultarea publică pentru varianta optimă a traseului viitorului Drum Expres Târgoviște-București

-

Sunt unii oameni politici care nu reușesc să conceapă că deja sunt istorie și se agață cu disperare de subiecte care nu le aparțin, dar le-ar mai putea aduce capital de imagine și le-ar spăla jenanta prestație din ultimii ani. Proiectul Drumului Expres Târgoviște-București, o idee pe care am propus-o încă din 2020 ca soluție complementară și distinctă a proiectului de modernizare a drumului național care leagă Târgoviștea de București, a ajuns să fie temă de campanie a unora care nu au făcut nimic pentru județul Dâmbovița! Dar absolut nimic! Ba mai mult!În 2021, au blocat modernizarea și lărgirea la patru benzi de circulaţie a DN 71, Bâldana-Târgoviște. Dacă nu ar fi fost ei, astăzi, de la Târgoviște la București s-ar fi circulat pe patru benzi, afirmă pe Facebook șeful CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan (PSD).

Chiar dacă le-am acordat deja prea multă atenție, i-aș sfătui să încerce să fie utili acestui județ, dar sunt prea ocupați să facă scut în jurul oamenilor lor acuzați că, în timp ce românii erau închiși în case din cauza pandemiei, au „topit” nejustificat 1 miliard de euro! Așadar, dată fiind importanța acestui drum pentru județul Dâmbovița, îi invit pe locuitorii municipiului #Târgoviște și pe cei din comunele #Ulmi, #Văcărești, #Comișani, #Bucșani, #Băleni, #Sălcioara, #Cornățelu, #Conțești, #Răcari, #SloboziaMoară, #Brezoaele, #Tărtășești, dar și pe cei din #Dobra, #Bilciurești, #Cojasca, #Butimanu, #Niculești și #Crevedia, să participe la consultarea publică în urma căreia se va stabili varianta optimă a traseului viitorului Drum Expres Târgoviște-București.Împreună vom reuși să aducem acest drum la faza de execuție!, mai spune Ștefan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img