spot_img
5 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeȘeful CJ Dâmbovița anunță construirea unei centuri la Titu. Se fac centuri...

Șeful CJ Dâmbovița anunță construirea unei centuri la Titu. Se fac centuri la Târgoviște, Pucioasa-Fieni, Moreni și Găești: Ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița

-

𝐀𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐚𝐦 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐚𝐜𝐨𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 #𝐓𝐢𝐭𝐮!Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile #Titu, #Braniștea, #Sălcioara și #Produlești.În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.Centura ocolitoare a orașului #Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul #Dâmbovița, anunță președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan (PSD).

- Reclama -

Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița: 𝐈𝐧𝐞𝐥𝐮𝐥 𝟐 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞! Valoarea estimată este de aproximativ 𝟏𝟒𝟕.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.𝐈𝐧𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚 – 𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢! Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape 𝟏𝟓𝟖.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de 𝟑𝟓.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨.𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐢̂𝐧 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚. Investiția se ridică la 𝟖𝟗.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, mai spune Ștefan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img