spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeȘeful CJ Dâmbovița: Târgoviște, Pucioasa, Fieni, Găești și acum Moroieni-inele de centură...

Șeful CJ Dâmbovița: Târgoviște, Pucioasa, Fieni, Găești și acum Moroieni-inele de centură prin care creștem mobilitatea și siguranța participanților la trafic, dar dezvoltăm și economia județului

-

𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 #𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢! 𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐬𝐞𝐮!, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan (PSD).

- Reclama -

Ruta optimă, 𝟏𝟑,𝟗 𝐤𝐦 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐢𝐦𝐞 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐛𝐚𝐧𝐝𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐬, este următoarea: KM 0 se va afla la intersecția cu drumul județean DJ 720 la km 6+450, pe partea dreapta a acestuia, în comuna Gura Ocniței. În acest punct se va amenaja un sens giratoriu care va asigura legătura cu DJ 720, drum care leagă municipiul Moreni de municipiul Târgoviște;De la acest sens giratoriu, traseul urmărește rețeaua de drumuri de exploatare existente în Moreni, comunele Gura Ocniței și I.L. Caragiale, coboară pe malul stâng al râului Cricov și se intersectează cu DJ 710A. Și aici va fi un sens giratoriu, asigurându-se în acest fel legăturile cu municipiul Moreni și comuna I.L. Caragiale;Se va construi un pod de 100 de metri liniari care va traversa râul Cricov, drumul urmând să se îndrepte spre Parcul Industrial Moreni;De aici, varianta de ocolire studiată se suprapune pe traseul drumului de exploatare existent, ajunge la intersecția cu DJ 720, după ieșirea din Moreni;Din acest punct, centura își urmează traseul pe o lungime de 6,1 km pe drumurile de exploatare ale comunei I.L. Caragiale, spune Ștefan.

𝐅𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓: 𝐥𝐚 𝐤𝐢𝐥𝐨𝐦𝐞𝐭𝐫𝐮𝐥 𝟒+𝟐𝟒𝟓 𝐝𝐢𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐨 𝐛𝐫𝐞𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐯𝐚 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐃𝐍𝟕𝟐.Suma necesară pentru implementarea întregului proiect se ridică la aproximativ 𝟑𝟓.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.#𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞, #𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚, #𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢, #𝐆𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢 și acum #𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢 – inele de centură prin care 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐦 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜, dar dezvoltăm și economia județului prin #𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥#𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝 și #𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭 al mărfurilor, pe #𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢#𝐬𝐜𝐮𝐫𝐭𝐞 și #𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞.Ne-am asumat aceste lucruri! Le și îndeplinim!, precizează șeful CJ Dâmbovița.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img