spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăhighlightȘeful CJ Buzău, prins în flagrant de luare de mită UPDATE: Bîgîu...

Șeful CJ Buzău, prins în flagrant de luare de mită UPDATE: Bîgîu era cercetat în dosarul lui Cristian David

-

DNA l-a prins în flagrant de luare de mită pe șeful CJ Buzău, fostul liberal Cristi Bîgiu, informează B1 Tv. Sâmbătă după amiază, Bîgiu a fost reținut și în acest moment au loc percheziții la locuința acestuia de la Buzău.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristi Bîgiu, s-a înscris în luna septembrie în PSD, el fiind urmat şi de 24 de primari ai ACL.

- Advertisement -

BÎGIU ERA CERCETAT ÎN DOSARUL LUI CRISTIAN DAVID

Fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA de luare de mită și spălare de bani, după ce în 2007 ar fi cerut jumătat de milion de euo mită de la un denunțător pentru ”a-şi exercita atribuţiile de îndrumare şi coordonare a activităţii prefecţilor într-o modalitate care să asigure emiterea, de către Comisia judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate, a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău”, după cum se arată în referatul procurorilor DNA.

- Advertisement -

În perioadă 2007, când procurorii DNA afirmă că s-ar fi petrecut aceste fapte, prefect al județului Buzău era actualul președinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu.

 

Știrea se actualizează.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img