Șeful asociației pentru Protecția Pacienților, nervos pe Raed Arafat după afirmațiile despre cadrele medicale: Statul român să-l trimită de urgență pe fronturile din Siria

0
358

Raed Arafat cere „in regim de maxima urgenta” o situatie a cadrelor medicale care „se sustrag” de la tratarea pacientilor cu COVID-19 PENIBIL, DUJMANOS SI NEAVENIT!, scrie pe facebook Vasile Barbu, preşedinte al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor.

CE MAI SUSȚINE ȘEFUL ASOCIAȚIEI NAȚIONALE A PACIENȚILOR:
Nu am auzit sa existe asemenea cazuri in ultima perioada, ci din contra, medici si personal medical si nemedical au murit si si-au sacrificat sanatatea si familiile, neabdicand de la menirea lor.
Altii ii cheama acasa pe medici, iar arahatul ii goneste si pe cei ce se sacrifica pe „frontul” sanatatii romanesti!

Oare, Arafat vrea ca cei ce „se sustrag” de la tratarea pacientilor, sa fie trimisi disciplinar pe fronturile din Siria?
Propun ca statul roman sa-l trimita voluntar pe Arafat, de urgenta, pe fronturile din Siria, in semn de incredere ca acolo va face treaba buna si nu va avea aceleasi ghinioane ca in Romania, adica in toate misiunile in care se implica ajunge la esec sau la penibil.
Sper ca dupa intarirea Statului roman, odata cu alegerile generale, Arafat sa fie tratat cum se cuvine, cum merita, mai cu seama ca PSD nu-l mai poate folosi ca trompeta pentru prosti! Constat ca PSD nu l-a inscris pe nicio lista de parlamentari si nu va avea imunitate.