spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeȘeful ASF, atac la americanii de la Fondul Proprietatea

Șeful ASF, atac la americanii de la Fondul Proprietatea

-

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Nicu Marcu, nu este de acord cu listarea duală a companiilor de stat, conform unor declarații ale sale la ISF. „Am văzut niște idei destul de năstrușnice ale unor colegi de-ai dvs. din piață cu privire la o listare duală”, a spus el, cel mai probabil făcând referire la ideea Fondului Proprietatea de listare a Hidroelectrica, transmite Profit.ro.

- Reclama -

„Cred că România are în momentul de față și lichidități și active, așa că trebuie să le folosim și pe unele și pe altele astfel încât să trecem cu Bursa de Valori București la o nouă etapă net superioadă față de cea care este acum. Ca atare ar trebui să ne iasă din vocabularul public o altă listare decât în România”, a afirmat Marcu.

În ianuarie, Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments și manager de Fond al Fondului Proprietatea afirmat că există argumente puternice pentru a susține o listare duală a Hidroelectrica.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...