spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăEconomieAgriculturaȘeful agricultorilor din PNL: Să consumăm organisme modificate genetic, niciunui consumator de...

Șeful agricultorilor din PNL: Să consumăm organisme modificate genetic, niciunui consumator de OMG-uri nu i-au crescut coarne

-

Presedintele Comisiei pentru agricultura a Partidului National Liberal, Gheorghe Stefan, s-a declarat, marti, in favoarea utilizarii organismelor modificate genetic (OMG) in agricultura si alimentatie, in Romania, afirmand ca acestea nu au efecte nocive asupra consumatorilor. Prezentat de presa drept „ministrul agriculturii” in asa-numitul „guvern din umbra” al Partidului National Liberal, Gheorghe Stefan a indemnat tinerii sa manance „un pic din toate” si a sustinut ca singurele care se opun OMG-urilor sunt organizatiile non-guvernamentale (ONG), in Uniunea Europeana, scrie hotnews.ro.

In fata unei sali pline cu studenti, seful Comisiei de agricultura al PNL a mai afirmat ca folosirea OMG-urilor in alimentatie nu este daunatoare omului.

- Advertisement -

„Organism modificat genetic nu este organism la care se umba la structura ADN-ului. Niciunui  consumator de OMG-uri nu i-au crescut nici coarne, nici nu are 70 la talpa. Din contra, secretul unei vieti sanatoase este sa mancati cate putin din toate si sa nu deveniti dependenti de anumite chestii. Asta este toata problema. Eu nu fac acum apologia OMG-urilor, dar pentru binele acestei natii, trebuie sa ne vedem interesul” – a mai spus el.

„Eu fac un apel la dumneavoastra, ca sunteti tineri si reprezentati viitorul: Dezvoltati-va cu cap si fiti intelepti! Pentru ca astazi in Uniunea Europeana in general si in Romania in special, traim un paradox, daca vreti, mancam un paradox: Consumam de dimineata pana seara produse modificate genetic, dar nu avem voie sa le crestem” – a spus presedintele Comisiei de agricultura din cadrul PNL, adresandu-li-se studentilor din ASE.

- Advertisement -

„Sunteti economisti in devenire. Eu va intreb: Nu cumva suntem un pic cam prosti? Adica am voie sa import ceva mai scump, pe care il mananc, dar nu am voie sa-l cresc, sa-l produc mai ieftin si fermierul s acastige si implicit dumneavoastra sa castigati” , le-a mai spus liberalul studentilor.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img