spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeȘeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei:Camarila de la Kiev a...

Șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei:Camarila de la Kiev a dat naștere unui proiect de „garanții de securitate”, care în esență este un prolog la un al treilea război mondial

-

Kievul nu va primi nicio „garanție de securitate”, în special, pentru că proiectul său este în esență un „prolog” la al Treilea Război Mondial, crede șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

- Reclama -

„Camarila de la Kiev a dat naștere unui proiect de „garanții de securitate”, care sunt în esență un prolog la un al treilea război mondial. Desigur, nimeni nu va oferi nicio „garanții” naziștilor ucraineni”, a scris el pe canalul său Telegram. marți.

El consideră că acordul propus de Kiev echivalează cu „aplicarea articolului 5 din Pactul Atlanticului de Nord asupra Ucrainei”. Acest articol se referă la apărarea colectivă ca principiu central al tratatului fondator al NATO. Apărarea colectivă înseamnă că un atac asupra unuia dintre membrii alianței va fi considerat ca un atac asupra tuturor membrilor.

Medvedev crede că inamicii principali ai Rusiei – „șefii occidentali de diferite ranguri” cărora le este adresat „acest apel isteric” (proiectul de pact de securitate al Kievului, făcut public mai devreme marți) ar trebui să înțeleagă un lucru. „Se referă în mod direct la războiul hibrid al NATO cu Rusia. Dacă acești înțelepți vor continua cu pomparea fulgerătoare a celor mai periculoase tipuri de arme către regimul de la Kiev, atunci mai devreme sau mai târziu campania militară va atinge un alt nivel”, a avertizat el.

Această campanie, a subliniat Medvedev, nu va avea granițe vizibile, în timp ce acțiunile părților vor deveni potențial imprevizibile. „Campania va urma propriul scenariu militar, implicând tot mai mulți participanți noi. A fost întotdeauna așa”, a spus Medvedev.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...