spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăJustitieȘefa CSM, atac la ministrul Justiției: Mă surprinde neplăcut

Șefa CSM, atac la ministrul Justiției: Mă surprinde neplăcut

-

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, spune că a surprins-o neplăcut lipsa ministrului Justiției, Tudorel Toader, de la ședința de joi a plenului CSM pentru a-și susține proiectul pe legile Justiției.

- Reclama -

„Mă surprinde, neplăcut de această dată, pentru că am nutrit o considerație aparte pentru domnul ministru al Justiției. Mă surprinde lipsa dumnealui de la ședința plenului. Sunt încurcată, nu știu cum să apreciez sau cum să interpretez această lipsă. Poate este o poziție de onoare, poate este o poziție de demnitate sau poate este reținere asupra faptului că poate ar fi fost puțin incomodat sau mai mult incomodat să răspundă la întrebări pe care fiecare dintre noi am fi avut să le fi adresat. Poate să răspundă domnul ministru sau poate nu este cazul să răspundă. În orice caz, sunt convinsă că pentru fiecare dintre noi lipsa dumnealui, măcar pentru a-și susține proiectul pe legile Justiției, pentru mine este un aspect care m-a derutat și care probabil se va reflecta nu știu cum și în ce măsură în votul pe care îl voi exprima”, a spus Mariana Ghena, în contextul discuțiilor de la CSM pe avizul privind legile Justiției.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...