spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeȘefa Bibliotecii Județene din Târgu Jiu s-a spânzurat în birou

Șefa Bibliotecii Județene din Târgu Jiu s-a spânzurat în birou

-

Directoarea Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu Jiu a fost găsită marţi seara spânzurată în biroul său din instituţie, echipajul medical sosit la faţa locului constatând decesul acesteia.

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unei instituţii publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Echipajul deplasat la faţa locului a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 52 de ani.

- Advertisement -

„Femeia nu mai prezenta semne vitale, echipajul medical sosit la faţa locului constatând decesul. Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Conform unor surse, femeia a lăsat un bilet prin care îşi explică gestul.

Biletul de adio scris de Olimpia Bratu, înainte de a recurge la gestul extrem, nu lasă loc la interpretări. Este vorba despre un incident care a avut loc, vara trecută, când un băiețel, în vârstă de 10 ani, a fost lovit de creanga desprinsă dintr-un copac, în Parcul Central din Tg-Jiu, în timpul unui eveniment organizat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell”. Instituția a fost data în judecată de familia copilului, iar dosarul a rămas în pronunțare, luni. Cel mai probabil, instituția va fi obligată, în solidar, adică împreună cu societatea Edilitara Public SA și Unitatea Administrativ Teritorială Tg-Jiu la plata unor daune, după ce băiețelul a avut mâna fracturată. Gestul Olimpiei Bratu e cu atât mai frapant cu cât pare că fosta directoare s-a autopedepsit pentru acel incident, scrie Gorj Online.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img