spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeȘefa Bibliotecii Județene din Târgu Jiu s-a spânzurat în birou

Șefa Bibliotecii Județene din Târgu Jiu s-a spânzurat în birou

-

Directoarea Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu Jiu a fost găsită marţi seara spânzurată în biroul său din instituţie, echipajul medical sosit la faţa locului constatând decesul acesteia.

- Reclama -

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unei instituţii publice din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o femeie spânzurată. Echipajul deplasat la faţa locului a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 52 de ani.

„Femeia nu mai prezenta semne vitale, echipajul medical sosit la faţa locului constatând decesul. Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Conform unor surse, femeia a lăsat un bilet prin care îşi explică gestul.

Biletul de adio scris de Olimpia Bratu, înainte de a recurge la gestul extrem, nu lasă loc la interpretări. Este vorba despre un incident care a avut loc, vara trecută, când un băiețel, în vârstă de 10 ani, a fost lovit de creanga desprinsă dintr-un copac, în Parcul Central din Tg-Jiu, în timpul unui eveniment organizat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell”. Instituția a fost data în judecată de familia copilului, iar dosarul a rămas în pronunțare, luni. Cel mai probabil, instituția va fi obligată, în solidar, adică împreună cu societatea Edilitara Public SA și Unitatea Administrativ Teritorială Tg-Jiu la plata unor daune, după ce băiețelul a avut mâna fracturată. Gestul Olimpiei Bratu e cu atât mai frapant cu cât pare că fosta directoare s-a autopedepsit pentru acel incident, scrie Gorj Online.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img