Sediul PSD din Târgu Mureș atacat cu borcane cu gem

0

Sediul Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Mureş din Piaţa Trandafirilor nr. 14 din Târgu-Mureş a fost vandalizat în noaptea de 21 spre 22 iunie, anunţă pagina de Facebook a organizaţiei conform Zi de Zi.

Potrivit sursei citate, autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau gem în reclama luminoasă amplasată deasupra intrării sediului, iar Poliţia Municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată în jurul orei 6.00, de către Poliţia Locală Târgu-Mureş.

„În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Mureş a depus o reclamaţie în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere şi a recuperării prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu-Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a-ţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate, unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate. Suntem convinşi că în cel mai scurt timp cei vinovaţi vor fi identificaţi şi traşi la răspundere”, au transmis reprezentanţii PSD Mureş, pe pagina de Facebook a organizaţiei.