Ședință la PSD Iași: Mihai Chirică nu a fost sancționat. Se cere o schimbare de atitudine la vârful partidului

0
92

Membrii Biroului Executiv Județean al filialei ieșene a PSD s-au întrunit vineri pentru a discuta despre o serie de probleme, unul dintre subiectele abordate fiind și cel al președintelui filialei, primarul Mihai Chirica, care a declarat ulterior ședinței că a primit solidaritate „în totalitate” din partea colegilor din conducerea filialei cu privire la poziția pe care el a adoptat-o în ceea ce privește OUG 13.

Ședința de vineri fost convocată chiar de Mihai Chirica, pentru a vedea dacă mai are sau nu susținerea colegilor de filială.

După aproximativ trei ore, membrii BEJ Iași au stabilit să fie trimis un memorandum, la Guvern cât și la conducerea centrală a partidului pentru a arăta susținere față de programul de guvernare, dar și necesitatea unei schimbări de atitudine la vârful formațiunii, a relatat Chirica.

El a recunoscut că o parte dintre colegii săi de filială și de partid nu au avut o părere prea bună despre ieșirile sale publice din ultima vreme.

‘La început o parte din colegii mei aveau oarecum o viziune contrară, că de fapt este o afiliere a mea spre o altă formațiune politică. Au înțeles pe parcursul discuțiilor că nu am niciun interes politic subversiv, că nu este vorba de o dirijare a omului Chirica de către alte cheițe care se învârt pe oriunde, ci pur și simplu este o măsură a atitudinii demne de a conduce organizația așa cum așteaptă toți românii în momentul de față”, a mai spus Mihai Chirica.

Conform acestuia, Organizația PSD de la Iași „și-a arătat unitatea în totalitate” în ceea ce privește susținerea sa.

„Această solidaritate nu este un cec în alb, este una firească, normală, de comunicare și de colaborare, astfel încât proiectele comunităților pe care le reprezintă să devină viabile”, a declarat Mihai Chirica.