spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăEconomieComert„Securistul Tudose îl propune pe securistul Grindeanu şef la ANCOM”

„Securistul Tudose îl propune pe securistul Grindeanu şef la ANCOM”

-

„Securistul Tudose îl propune pe securistul Grindeanu şef la ANCOM. Aceasta este agenţia care dă licenţe de telefonie mobilă şi reglementează acest sector. Printr-un ordin ANCOM toate firmele de telefonie din România au terminale la SRI. Adică, faza cu mandatele date de judecător e pentru fraieri şi o falsă aparenţă de democraţie, pentru că ăia de la SRI ascultă oricum tot, direct din terminal. Toată procedura de interceptare din România, chiar şi cu mandat, e ilegală pentru că segmentul acesta, dintre compania de telefonie şi SRI, nu e acoperită de o lege, ci de un act administrativ care nu este lege. Ceva avocaţi ar trebui sa conteste în instanţă  legalitatea interceptarilor exact pe acest motiv”, a scris Chris Terhes, preşedinte al Coaliţiei Românilor din SUA, pe facebook.

Premierul Mihai Tudose a transmis luni către Parlament propunerea sa pentru funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Potrivit surselor citate, Sorin Grindeanu a fost propus de Tudose să ocupe această funcție. Propunerea va fi discutată în ședința Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului de luni, după care urmează să fie aprobată de plenul comun.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...