spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăMehedințiȘeful CJ Mehedinți Aladin Georgescu îi ironizeză pe liberali: Cine mai poate...

Șeful CJ Mehedinți Aladin Georgescu îi ironizeză pe liberali: Cine mai poate avea încredere într-un partid în care vreo 3-4 găști se bat pentru Putere? Un partid kamikadze aproape de implozie. Un partid fără strategie și oameni care și-au dat foc la valiză în doar 3 (trei) luni de guvernare. Un partid de alba-neagra!

-

La peste 3 luni de când promitea marea cu sarea românilor, Sică a fost scos fără mandolină pe ușa din dos. Se vorbea de ceva vreme de tensiunile dintre președintele Iohannis și Ludovic Orban. În acest moment avem mai multe aripi care se luptă pentru puterea în PNL. Se faultează reciproc, lansează știri pe surse, sunt haotici, scrie pe facebook președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

Președintele vrea să salveze situația. Obligatoriu este să iasă din fundătura anticipatelor. Dar, mai ales, liberalii dau foc strategiei pentru cumpărarea de primari în teritoriu. Cine mai poate avea încredere într-un partid în care vreo 3-4 găști se bat pentru Putere? Un partid kamikadze aproape de implozie. Un partid fără strategie și oameni care și-au dat foc la valiză în doar 3 (trei) luni de guvernare. Un partid de alba-neagra!, mai afirmă Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...