spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăDezvaluiriSECRETELE MINISTRULUI DE INTERNE: Aventurile blondei lui Dragnea

SECRETELE MINISTRULUI DE INTERNE: Aventurile blondei lui Dragnea

-

Nu a stat niciodată în drum de părul prea alb a unui anume Cune, nu i-a păsat prea mult de etatea lui Zavera și nici de gradele mult prea mici ale unor șoferi de la Palatul Administrativ. Prietenii știu de ce, așa că nu mai intrăm în detalii legate de profesionalismul său. Intrinsec a fost și gestul domniței de Teleorman de a-i ține casa lui Dragnea. Pe vremea când baronul total începuse să nu mai aibă loc într-un apartament, s-a învecinat, în acte, cu tanti bugetara, pe atunci o simplă angajată a CJ-ului pe care condamnatul întâi din PSD îl conducea în mod direct la vremea respectivă, scrie ziarul Liber în Teleorman despe ministrul de interne, Carmen Daniela Dan, cunoscută drept blonda lui Dragnea.

CITIȚI ȘI: Dezvăluiri picante despre afacerile imobiliare ale lui Liviu Dragnea cu actualul prefect de Teleorman: Blonda lui Dragnea, INCOMPATIBILĂ/ Cum a spart șeful PSD zidurile unor apartamente de protocol din Alexandria/ Șeful Poliției din Alexandria, asociat cu actualul prefect

- Advertisement -

Timpul a trecut și Carmen Dan a ajuns subprefect. În cea de-a doua funcție a Prefecturii nu a stat prea mult, trecând repede deasupra, în postul de prefect. Ajunsă la cârmă, prima doamnă a instituției i-a mulțumit, prin fiecare postare publică de pe Facebook, lui Liviu Dragnea pentru… orice eventualitate. Și-a făcut o întreagă campanie electorală pe bani publici, iar lumea a aplaudat-o că doar ea știa exact câți consumatori de droguri sunt în Teleorman, cunoștea fiecare librărie pe care n-a văzut-o niciun teleormănean citit și a militat pentru rezolvarea problemelor băbuțelor din piață, astfel încât acestea sunt și acum la fel de alungate de ”omenii legii”, numai că nu li se ia și pătrunjelul.(…)Înăuntru, dincolo de ușile mari ale Prefecturii, Carmen a Teleormanului nu a muncit doar pentru popor, ci a știut exact să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, dacă tot îl avea pe șeful de la Muncipală în subordine, la vizita din fiecare seară, după ce îl întreba ce hoți a mai prins prin Alexandria, au gândit o afacere împreună. Societatea Way Storage SRL stă mărturie asocierii care i-a legat pe cei doi, detaliată aici: http://liberinteleorman.ro/ce-afaceri-mai-face-perfecta-de-teleorman-cu-seful-politiei-municipale/. Acum, Carmen Daniela Dan, înainte de a fi coordonata lui Dragnea, este, din nou, șefa lui Pieleanu. De data asta, direct la Interne. Și nu ne-am mira să-l vedem pe Tudorel și mai extern, adică în vreun post pe la Capitală, pentru a nu mai face risipă cu naveta, doar știm cu toții că urmează revitalizarea economiei naționale., mai scrie Liber în Teleorman.

CITIȚI ȘI: Blonda lui Dragnea l-a minţit pe Cioloş cu antetul Ministerului de Interne

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img