spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeSecretele laptopului lui Biden jr

Secretele laptopului lui Biden jr

-

Compania americană Twitter, care deține rețeaua de socializare cu același nume, a luat măsuri de urgență pentru a îngropa povestea în jurul laptopului furat al lui Hunter, fiul actualului președinte Joe Biden, în ajunul alegerilor din 2020, susține jurnalistul Matt Taibbi, citând documente interne ale companiei.

Linkul către publicația sa de vineri seară a fost postat pe pagina sa de actualul proprietar al Twitter, antreprenorul american și miliardarul Elon Musk cu comentariul „să începem”, care anterior promisese că va publica documente despre rolul în care rețeaua de socializare l-a jucat în scandalul laptopurilor Hunter Biden.

„Twitter a luat măsuri extreme pentru a ascunde această poveste, eliminând link-urile și postând avertismente că (aceste informații) ar putea fi „nesigure”. Ei chiar au blocat transmisia directă prin mesaje, iar un astfel de instrument este doar pentru cazuri excepționale – de exemplu, în ceea ce privește pornografia”, a scris Taibbi pe contul său de socializare.

Potrivit lui Taibbi, Twitter a primit și onorat solicitări de revizuire a conținutului pe platformă atât din partea campaniei Joe Biden.

În octombrie 2020, cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale din SUA , New York Post a publicat o serie de dezvăluiri bazate pe corespondența care se presupune că ar fi fost în laptopul lui Hunter Biden, care a fost găsit într-un atelier de reparații din Delaware . Proprietarul atelierului a făcut o copie a hard disk-ului său, care a fost dăruită lui Rudy Giuliani , fostul primar al New York -ului și avocat personal al președintelui american de atunci Donald Trump. Laptopul a fost confiscat ulterior de FBI.

Ziarul Daily Mail a scris că fotografiile găsite pe laptop pot indica implicarea lui Biden Jr. în activități criminale din domeniul traficului de droguri și al prostituției.

Republicanul James Comer, președintele Comisiei de Supraveghere a Camerei Reprezentanților, a promis în noiembrie o investigație asupra președintelui american Joe Biden pentru a afla dacă familia sa a fost implicată în scheme de afaceri internaționale și dacă liderul american reprezintă un risc pentru securitatea națională. Potrivit legiuitorului, fiul președintelui american Hunter a intrat în relații de afaceri în întreaga lume și ar putea deveni milionar pur și simplu oferind acces membrilor de rang înalt ai familiei sale. Printre altele, după cum a subliniat Comer, Hunter Biden ar putea fi conectat la traficanții de persoane, iar dovezile activității controversate sunt conținute în laptopul său.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img