spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriSecretele jurnalistei anti Dragnea din Teleorman: Își ia singură interviu și face...

Secretele jurnalistei anti Dragnea din Teleorman: Își ia singură interviu și face praf istoria

-

Scriam ieri despre doamna aia, Carmen Dumitrescu, care scrie căcaturi pentru Gas4media. Cum e căcatul ăla cu „războiul antisovietic”. Și am descoperit, incitat de un prieten, că, de fapt, doamna este unul dintre marii jurnaliști ai patriei. E din Neamț, dar iubirea a adus-o în Teleorman, unde a fondat o publicație, liberinteleroman punct ro, și unde își ia singură interviu, frate. Da, da, își ia singură interviu, ca să ne spună despre ea. Nu mai spun că la mare cinste pe site-ul ei de luptătoare anti PSD tronează reclama la Polaris M. Asta e pentru cunoscători, a comentat pe facebook jurnalistul Patrick André de Hillerin.

- Reclama -

CE A SCRIS INIȚIAL HILLERIN:

Oricum, frumoasă încercarea de manipulare a publicației electronice deținută de Păntălazi. „Omul de o vârstă cu România” este „erou al războiului anntisovietic”.
Dacă nu ai trecut pe la școală, sau dacă ignori istoria, cu bună știință, aș cum face Carmen Dumiitrescu, autoarea textului, atunci poți vorbi despre „război anti-sovietic”. Altfel, nu. Decât dcă vrei să perpetuezi halucinațiile lui Goebbels. Al doilea război mondial nu a fost un război anti sovietic. A fost o demență totală declanșată de un pitic eminamente nebun. Dacă se documenta puțin, autoarea g4media afla că nici Franța, Belgia, Olanda, Serbia, Polonia, Cehia etc. nu erau țări sovietice, atunci când au fost năpădite de Wermacht-ul lui Hitler. Deci nu, nu a fost un „război antisovietic”.
Din păcate pentru noi, românii, a fost o rușine. Ne-am aliat cu Germania nazistă ca să chipurile recuperăm Basarabia, după ce cedasem, fără niciun cuvânt de reproș, Ardealul. 
Marș, mă, la școală, înainte să propagandă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...