spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeSecretarul general al PNL: Politicile liberale au produs resurse pentru măsurile sociale...

Secretarul general al PNL: Politicile liberale au produs resurse pentru măsurile sociale care au limitat efectele crizei

-

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirmă, luni, că urmează o perioadă complicată, iar fiecare dintre organizaţiile interne ale partidului are rolul său pentru obţinerea rezultatelor scontate în viitoarele runde de alegeri. ”Proiectul liberal se adresează tuturor”, afirmă Bode, adăugând că ”solidaritatea cu cei vulnerabili şi politicile pro-capitaliste nu sunt antagonice”.

- Reclama -

”Organizaţia Seniorilor Liberali, prin votul celor aproximativ 1.000 de delegaţi, şi-a ales astăzi conducerea pentru următorii 4 ani. Felicitări, Paul Victor Dobre şi întregii echipe care a obţinut susţinerea colegilor liberali”, a scris, luni, pe Facebook, Lucian Bode.

Acesta a apreciat că ”urmează o perioadă complicată”.

”Organizarea structurilor interne şi aşezarea lor pe baze solide sunt condiţii vitale pentru a obţine rezultatele dorite.

Contăm pe sprijinul organizaţiei de seniori în atingerea obiectivelor fixate şi sunt sigur că vor avea o contribuţie importantă la victoriile din anul 2024”, a mai transmis secretarul general al liberalilor.

Potrivit lui Bode, ”PNL este partidul care se poate adresa cu cel mai mare succes şi în acelaşi timp celor mai multe categorii sociale, de vârstă şi profesionale”.

”Proiectul liberal se adresează tuturor, iar solidaritatea cu cei vulnerabili şi politicile pro-capitaliste nu sunt antagonice, ci se susţin reciproc. PNL a trecut ţara cu bine prin crize nu ca un simplu administrator, ci, mai ales, ca un partid ce a impus în acelaşi timp o amprentă liberală, asigurând echilibrul cu politicile sociale. Aceasta a fost cheia: politicile liberale au produs resurse pentru măsurile sociale care au limitat efectele crizei”, a mai transmis Bode.

Acesta afirmă că liberalii vor continua să guverneze ”responsabil pentru români”.

”Ne vom consolida poziţia prin unitate în interior, prin seriozitate şi proiecte valoroase pentru oameni şi comunităţi.

Seniorii liberali sunt parte din proiectul liberal şi împreună, uniţi, vom obţine încrederea cetăţenilor şi victoriile electorale în anul 2024”, a mai transmis Bode.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img