spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăAnalizeSecretarul Consiliului Rus de Securitate: Occidentul crede că poate face față Rusiei...

Secretarul Consiliului Rus de Securitate: Occidentul crede că poate face față Rusiei și, de îndată ce au făcut asta, următoarea va fi China

-

SUA vor să aibă de-a face mai întâi cu China și apoi cu Rusia, deoarece Washingtonului îi este dificil să se ocupe de aceste două sarcini simultan, au convenit participanții la cea de-a 11-a întâlnire internațională a oficialilor de securitate, a declarat joi secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, într-o conferință de presă.

- Reclama -

El a observat că multe țări numesc Rusia și China noi centre ale unei lumi multipolare, în timp ce Occidentul a considerat că această stare de lucruri este intolerabilă.

„Nu numai Rusia este unul dintre centrele lumii multipolare. La fel și China. Ei (țările occidentale-n.red) cred că pot face față Rusiei și, de îndată ce au făcut asta, speră, următoarea lor țintă va fi China. Le este greu să se ocupe de ambele în paralel. Ceea ce au făcut acum la granița cu China, cu Taiwan, știm și noi destul de bine. În general, este dificil să nu fii de acord cu poziția lor (partea chineză-n.red, „, a notat Patrushev.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img