spot_img
23.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeSecretarul Consiliului pentru Securitatea Naţională şi Apărare de la Kiev: Ucraina are nevoie...

Secretarul Consiliului pentru Securitatea Naţională şi Apărare de la Kiev: Ucraina are nevoie de o nouă alianţă în domeniul apărării din care să facă parte o ţară ce dispune de arme nucleare

-

Ucraina are nevoie de o nouă alianţă în domeniul apărării din care să facă parte o ţară ce dispune de arme nucleare, a apreciat marţi secretarul Consiliului pentru Securitatea Naţională şi Apărare (SNBO), Aleksei Danilov, într-un interviu acordat pentru postul de radio Novoie Vremea din Kiev.

- Reclama -

Tot marţi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că trebuie „recunoscut” că Ucraina nu poate adera la NATO într-o videoconferinţă cu liderii ţărilor Joint Expeditionary Force, o coaliţie militară condusă de Marea Britanie.

În interviu, Danilov a spus că o astfel de ţară ar putea fi Marea Britanie. „Trebuie să avem de a face cu cei care împărtăşesc aspiraţiile democratice ale ţărilor care ar urma să facă parte din această viitoare alianţă”, a adăugat el, conform Ukrainska Pravda.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...