spot_img
36 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăDezvaluiriSecretar de stat la Transporturi, vacanta la mare cu sefa de cabinet...

Secretar de stat la Transporturi, vacanta la mare cu sefa de cabinet cu elicopterul Scolii de Aviatie

-

Scandal la Ministerul Transporturilor. Dragoş Titea, secretarul de stat care se ocupă de aviaţie, a zburat la mare cu elicopterul Şcolii de Aviaţie. Mai mult, şi-a luat şi fiul minor şi şefa de cabinet, pe care i-ar fi înregistrat ca piloţi, potrivit unui document oficial citat de televiziunea publică, transmite Digi 24.

- Reclama -

Oficialul recunoaşte că a folosit elicopterul, însă neagă acuzaţiile legate de modul în care şi-ar fi înregistrat fiul şi şefa de cabinet. Este decis să-i dea în judecată pe cei care ar fi emis documentul ce poartă antetul Ministerului Transporturilor.

Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: „Părerea mea e că e o greşeală. În primul rând, este un copil de 15 ani, nu are cum să fie pilot. Şi nici ea nu are cum să fie, de asemenea, pilot. Nu ştiu cine a scris documentul ăla sau ce glumă e acesta. Dacă va fi aşa, o să trebuiască să îi dau în judecată pe cei care au emis acel document.”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...