spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăMehedințiSE FAC LUCRĂRI DE REPARAȚII PE DOUĂ DRUMURI JUDEȚENE

SE FAC LUCRĂRI DE REPARAȚII PE DOUĂ DRUMURI JUDEȚENE

-

Zilele acestea, se intervine pe DJ 562 și DJ 564, între Scăpău și intersecția cu DN 56A (Stârmina) pentru plombări și covoare asfaltice. 

- Reclama -

Este vorba despre o porțiune de 5 km, afectată de trafic, pe care s-au format gropi și deformări ale platformei de rulare. Pentru ca traficul să se desfășoare în condiții de siguranță, am decis să alocăm fonduri de la Consiliul Județean pentru plombări și refacerea covorului asfaltic. 

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru au mers astăzi la fața locului și în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții constructorului dau asigurări că lucrările se vor încheia până la sfârșitul săptămânii. 

“Am apelat la astfel de intervenții pentru a menține drumul în condiții bune de trafic până la momentul la care el va fi reabilitat complet.

 În acest sens, cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, vom depune o cerere de finanțare în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică (POAT) în vederea atragerii finanțării europene pentru realizarea documentației tehnice necesare reabilitării a 47 km drumuri județene. Această distanță cuprinde tronsoanele:

🔷 Jiana – Scăpău – DN 56A

🔷 Pătulele – Nicolae Bălcescu

🔷 Obârșia de Câmp – Dîrvari

Ulterior realizării documentației, în cursul anului viitor ne propunem să depunem cererea de finanțare pentru reabilitarea acestor tronsoane, la fel cum se întâmplă acum, în cazul celor 112 km drumuri județene care sunt în plin proces de reabilitare/modernizare.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img