spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăhighlightSE ANUNTA O VINERE NEAGRA: PSD FACE CONTRADEMONSTRATIE LA PARLAMENT/ SORIN OPRESCU...

SE ANUNTA O VINERE NEAGRA: PSD FACE CONTRADEMONSTRATIE LA PARLAMENT/ SORIN OPRESCU A APROBAT

-

PSD a depus la Primăria Capitalei o cerere de autorizaţie pentru un miting  vineri in ziua votarii motiunii de cenzura în acelaşi loc anuntat si de PNL. Ambele solicitări au fost aprobate de primarul Sorin Oprescu, conform gandul.info.

- Reclama -

Liberalii vor face lanţul uman pe latura dinspre sediul SRI spre Calea 13 septembrie, în vreme ce pesediştii ar urma să se întâlnească pe latura cealaltă, pe trotuarul de la Parcul Izvor.

„Vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta: bătaie în stradă. Ne aşteptăm la provocări”, a declarat la GÂNDUL LIVE, copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a calificat, la GÂNDUL LIVE, drept „incredibilă” situaţia în care s-a ajuns.

„Astăzi, surpriză la Primăria Generală a Capitalei 2 mitinguri, au venit şi pesediştii. Şi atunci apucă-te şi împarte în două cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie, cei care ne susţin pe noi şi proiectul nostru, pe partea cealaltă ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD-ul, aşa a zis domnul Oprescu, şi noi pe partea cealaltă. Ăsta este Victor Ponta. Minte cum respiră. (…)  Pe de o parte ne ameninţă, pe de altă parte îşi trimite trupele să facă contramanifestaţie”, a spus liderul liberal.

Demonstratiile si contrademonstratiile au loc in 12 iunie la 25 de ani de la comemorarea evenimentelor tragice din 13-15 iunie 1990.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img