spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăALEGERI 2020Se acuză achizițiile de la S1 în starea de alertă

Se acuză achizițiile de la S1 în starea de alertă

-

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, solicită consilierilor locali din această zonă să voteze pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din luna în care a fost instituită starea de alertă din cauza problemelor cu gunoaiele necolectate.

- Reclama -

„Starea de alertă din Sectorul 1 a fost inutilă şi costisitoare. (…) Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat insistă pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă. Cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea acestei comisii şi să înceteze să o susţină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

- Advertisement -

Potrivit lui Florin Manole, „Clotilde Armand e obligată să revină din concediu şi să îşi facă treaba respectând legea”.

„După o lună de achiziţii netransparente, contracte ţinute la secret şi creştere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria şi Prefectura nu au informat cetăţenii cu privire la contracte, la evoluţia colectării deşeurilor, contravenţii specifice constatate şi sancţionate, strategia pe termen mediu şi lung. Singurele informaţii apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali. Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat insistă pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă”, a adăugat Manole.

- Advertisement -

PSD va continua campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, precizează el, considerând că este „vinovată de tot acest haos administrativ”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img