spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeScrisori de garanție in favoarea AFIR

Scrisori de garanție in favoarea AFIR

-

FNGCIMM acordă scrisori de garanție în favoarea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale pentru garantarea avansului menționat în contractele de finanțare nerambursabilă/actele adiționale încheiate cu beneficiarii publici. Garanția se obține prin depunerea documentației la sediul FNGCIMM SA-IFN sau la una din reprezentanțele/sucursalele FNGCIMM.

- Reclama -

Valoarea scrisorii de garanție poate fi de maximum 100% din valoarea avansului pentru contractele finanțate din PNDR 2014-2020.

Beneficiarii eligibili pot fi comune și orașe (inclusiv cele declarate municipii), asociații de dezvoltare intercomunitară (ADI-uri), unități și instituții de învățământ de stat din sistemul național de învățământ preuniversitar, grupuri de acțiune locală (GAL-uri), Organizații / Federații de organizații din domeniul îmbunătățirilor funciare (OUAI-uri/FOUAI, etc.), așezăminte culturale și structuri religioase. Condițiile de eligibilitate principale sunt legate de existența unui Contract de Finanțare PNDR încheiat cu AFIR, lipsa restanțelor la bănci, la alte instituții finanțatoare sau la bugetul statului. În plus, beneficiarii eligibili nu trebuie să se afle în situația de insolvență.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img