spot_img
11 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDezvaluiriScribul Moscovei și agentul partidului lui Ghiță, ascuns în Primăria lui Boc

Scribul Moscovei și agentul partidului lui Ghiță, ascuns în Primăria lui Boc

-

În materialul “Cine semnează propaganda rusă în presa din România” Hotnews.ro dă câteva informații despre propagandiștii asumați ai Moscovei. Unul dintre ei Ionuț Țene este plătit și de statul român – Primăria Cluj-Napoca. Acesta este, din luna iunie, şeful Biroului învăţământ, cultură, culte, sport, societate din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, scrie Ziar de Cluj.

“Ionut Tene – autor al mai multor carti, in special de poezie, este angajat al Primariei din Cluj, la Biroul de invatamant. In prima parte anului, presa locala relata ca impotriva lui a fost depusa o petitie, fiind acuzat ca, in paralel cu activitatea din primarie, controla site-ul nationalist-extremist Napocanews.ro. Ulterior, impotriva lui au depus plangeri, potrivit Actual de Cluj , si UDMR si comunitatea evreilor din Cluj, din cauza ca Primaria a permis angajarea pe post de sef de birou a unei persoane care „a facut apologia Garzii de Fier”. (Hotnews)”

- Reclama -

Reamintim faptul că, Szakáts István, preşedintele Fundaţei Altart, l-a acuzat în luna iulie pe acesta de încălcarea legii, deoarece a făcut propagandă pentru Partidul România Unită, deşi era funcţionar public. Este interesant cum Ionuț Ţene este o prezenţă nelipsită de la marşurile „Noii Drepte”. În plus, ca o notă privind “cultura” și „cultele” individului, este autorul unui articol în care spunea că tragedia de la Colectiv a fost cauzată de „invocarea spiritelor malefice de Halloween”.

„Pot spune, în sfârşit, după 20 de ani, se creează un partid şi o forţă politică autentic românească. Un partid care reprezintă interesele românilor şi numai ale românilor, Partidul România Unită. (…) Partidul România Unită este viitorul României, nu altcineva, nu altceva şi nu alt partid. (…) Trebuie să facem o Românie frumoasă, strălucitoare ca soarele, pentru asta toţi trebuie să luptăm”, spunea la începutul anului 2016, la un congres al Partidului România Unită (PRU) Ionuţ Ţene, pe vremea când era doar un funcţionar public.

Practic, Ionuţ Ţene a încălcat flagrant prevederile Legii nr. 161 din 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, care arată că “funcţionarilor publici le este interzis să exprime sau să apere în mod public poziţiile unui partid politic”, mai scrie ZdC.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...