Scoateți de urgență Spitalul din Orșova de pe lista COVID-19: Oamenii sunt disperați

0
160

Fac un apel la responsabilitate, către Consiliul Local al municipiului Orșova, consilierii PSD, dar și către ceilalți consilieri municipali, precum și către primarul municipiului Orșova să solicite de urgență, pe cale oficială, Guvernului României, Ministerului Sănătății, să scoată de pe lista Spitalelor COVID-19, Spitalul Municipal și să îl redea adevăraților beneficiari ai serviciilor de sănătate publică, ORȘOVENII!, a scris pe facebook candidatul PSD la Primăria Orșovei, Constantin Popescu.

CE SUSȚINE POPESCU:

Zeci de cetățeni ai urbei, dar și foarte mulți din zonele adiacente municipiului Orșova nu mai au nicio cale de a accesa acest spital, de peste două luni și jumătate, pentru a se trata de diverse afecțiuni, așa cum o făceau înainte. Oamenii sunt disperați, iar autoritățile țin blocată o unitate medicală de prestigiu și o echipă de medici profesioniști, degeaba.

Vă aduc la cunoștință faptul că, de când a devenit Spital Suport COVID-19, Spitalul nostru a avut doar 4 pacienți infectați, dintre care 3 s-au vindecat și unul se află în stare bună, putând fi transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean.

Vă readuc aminte tuturor că, acum două luni și jumătate, consilierii PSD au inițiat un proiect de hotărâre pentru a cere excluderea spitalului din lista fatidică, dar nu au găsit înțelegere la Executivul Primăriei!

Solicit din partea autorităților locale, tuturor celor 16 consilieri locali în funcție, să ia de urgență atitudine și să facă toate demersurile necesare!

Faceți dreptate și dați-ne înapoi Spitalul!!!