spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăEconomieSchimbare şi pentru România: Cine e noul şef OMV PETROM

Schimbare şi pentru România: Cine e noul şef OMV PETROM

-

Consiliul de supraveghere al OMV l-a numit, în şedinţa de luni, pe Alfred Stern în funcţia de preşedinte al Comitetului executiv şi director general al companiei începând cu data de 1 septembrie 2021, în locul lui Rainer Seele, transmite Agerpres.

- Reclama -

Potrivit unui comunicat al OMV, remis AGERPRES, Alfred Stern a acceptat numirea. El va prelua funcţia de la 1 septembrie 2021 şi va avea un mandat de trei ani, cu posibilitate de prelungire încă doi ani, sub rezerva acordului reciproc.

Actualul preşedinte al Comitetului executiv şi director general al OMV, Rainer Seele, va demisiona din funcţia pe care o deţine în Comitetul executiv, de comun acord, la data de 31 august 2021.

Alfred Stern (56 de ani) este în prezent membru al Comitetului Executiv OMV pentru Chimice şi Materiale. Alfred Stern s-a născut în Styria (Austria), în 1965, este însurat şi are doi copii. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...