spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeSCHIMBARE RADICALĂ DE OPȚIUNI: La scurt timp după începerea războiului, 61 la...

SCHIMBARE RADICALĂ DE OPȚIUNI: La scurt timp după începerea războiului, 61 la sută dintre nemți în favoarea opririi importurilor de gaze rusești. Acum aproape fiecare a doua persoană (47 la sută) consideră că Germania își face ei mai mult rău decât Rusiei cu sancțiunile

-

Conform unui sondaj pentru Bild, 47% dintre germani se tem că sancțiunile vor face mai mult rău Germaniei decât rușilor. O mare majoritate se așteaptă la o recesiune economică.

- Reclama -

La scurt timp după începerea războiului, în februarie, 61 la sută dintre nemți în favoarea opririi importurilor de gaze rusești, dar acum starea de spirit s-a schimbat complet

63 la sută se așteaptă la o urgență de gaz în care companiile vor fi oprite, iar 83 la sută se așteaptă la restricții pentru gospodăriile private.

Aproape fiecare a doua persoană (47 la sută) consideră că Germania își face ei mai mult rău decât Rusiei, cu sancțiunile. Doar 12 la sută cred că Rusia va suferi mai multe daune (ceu care cred că rămâne la fel: 36 la sută), scrie Ziarul Românesc din Germania.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img