spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăArmataSCHIMBARE DE ATITUDINE: Trump ar negocia cu Kim Jong-Un

SCHIMBARE DE ATITUDINE: Trump ar negocia cu Kim Jong-Un

-

Președintele american Donald Trump nu exclude o întrevedere cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un pentru a-l convinge să renunțe la ambițiile sale nucleare, cu toate că recunoaște că un astfel de scenariu este prematur, informează duminică AFP.

Întrebat în emisiunea „Full Measure” difuzată duminică despre disponibilitatea sa de a-l întâlni pe „dictator”, Trump s-a declarat „gata să întâlnească pe toată lumea”.

„Nu cred că este vorba despre forță sau slăbiciune, a te așeza la masă cu oamenii nu este o alegere proastă”, a apreciat Donald Trump, subliniind că el întâlnește deja „numeroase persoane”, așa cum este cazul în cadrul turneului pe care l-a început în Asia, dominat de tensiunile cu Coreea de Nord. „Deci aș fi, desigur, pregătit să fac asta, dar să vedem cum evoluează lucrurile, cred că este încă prea devreme” pentru a lua în calcul o întâlnire cu Kim, a spus Trump.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...