spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăDezvaluiriScene halucinante în tragedia din Caracal

Scene halucinante în tragedia din Caracal

-

Alexandra, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă şi arsă, a dat detalii la 112 despre agresor, în timp ce tatăl ei a spart două uşi la percheziţii şi a intrat primul în case, povesteşte unchiul fetei. Cu toate acestea, autorităţile nu au fost capabile să o salveze.

- Reclama -

„I-a dat semnalmentele nenorocitului, că e în vârstă, că e legată, violetă, rănită. A spus că e solid şi în vârstă”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

Într-o intervenţie la România TV, Cumpănaşu a relatgat că tatăl fetei, vărul său, a intrat primul la două dintre percheziţii.

„Omul a intrat de două ori în două locaţii. Ei l-au dus în locaţii greşite, el a fost băgat la înaintare să spargă uşile”, a povestit Cumpănaşu.

Tatăl Alexandrei a ajuns împreună cu poliţiştii şi la casa unde se presupune că a fost ucisă.

„A fost chemat (nr.: tatăl fetei) şi a ajuns la 5.00 şi până la 6.00 a aşteptat lângă ei. Că au spus că nu au voie să intre (…) Azi nici măcar nu se ştie dacă e în viaţă sau a murit. Acele bijuterii despre care se vorbeşte. Nu erau alte urme, nu erau alte aspecte sau urme de îmbrăcăminte, de asta este încă speranţa acestor oameni”.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...