spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasămareSCENE HALUCINANTE ÎN TIMPUL VIZITEI LUI IOHANNIS ÎN CROAŢIA

SCENE HALUCINANTE ÎN TIMPUL VIZITEI LUI IOHANNIS ÎN CROAŢIA

-

Şeful Cancelariei prezidenţiale al preşedintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a publicat marţi seară pe facebook mai multe fotografii care descriu vizita şefului statului român în Croaţia.

- Reclama -

Una din fotografii prezintă momentul de la întânirea celor două delegaţii oficiale, o prezenţă românească masivă, faţă de croaţi.

Românii sunt ca număr aproape dublu faţă de gazde. Gestul arată cel puţin o inabilitate diplomatică. Nu poţi jigni o gazdă cu o prezenţă dublă a delegaţiei. Fiecare reprezentant al ţării gazdă trebuie să aibă în faţă un omolog. Şi nu ca oaspeţii să se lăfăie fără nici un interlocutor.

Situaţia relevă o proastă pregătire a vizitei din partea României, spune editorul FLUX 24, Andrei Bădin. Toate aceste detalii trebuie stabilite înainte, este vorba de un respect faţă de gazde, este halucinantă poziţionarea de protocol a părţii române,consideră Bădin.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...