spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeScene halucinante cu filmările de pe camerele de supraveghere din satul Alexandrei:...

Scene halucinante cu filmările de pe camerele de supraveghere din satul Alexandrei: Plus amenințările soției unui șef din Poliția Caracal

-

Primarul din Dobrosloveni (localitatea unde locuia Alexandra), Gheorghe Tudoraşcu  s-a văzut nevoit să caute şi să analizeze, alături de un informatician, imagini de pe camerele de supraveghere din localitate deoarece în localitate nu mai există post de poliție, scrie Evenimentul de Olt.

- Reclama -

Dobrosloveni nu are post de poliție ținând oficial de Osica unde șefă este soția demis de la conducerea Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea. În localitate se zvoneşte că Violeta Mirea i-ar fi certat pe părinţii Alexandrei, în noaptea dispariţiei.

Întrebat ce ştie despre zvonurile potrivit cărora Violeta Mirea s-ar fi certat cu părinţii Alexandrei în noaptea dispariţiei tinerei, primarul a răspuns: „aşa se vorbeşte, că i-ar fi certat pe părinţi.Nu ştiu motivul, nu am participat la discuţie. E o tensiune negativă care pluteşte şi nu e cazul să o amplificăm”.

RELATAREA DIN EVENIMENTUL DE OLT:

Crimele oribile de la Caracal au scos la iveală un adevăr crunt: satele României reprezintă un adevărat rai al infractorilor. În localităţile în care au fost desfiinţate posturile de poliţie, de la ora 16.00 nu mai e nimeni care să îi apere pe oameni. De asemenea, sectoriştii, cei care ştiau tot ce se întâmplă în zona lor, au dispărut şi ei.

Primarul din Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu (foto), a lansat în discuţie un subiect pierdut din vedere de mai marii statului, care ar trebui să se ocupe de siguranţa cetăţenilor. Desfiinţarea posturilor de poliţie de la sate a fost o decizie greşită. Nu are cine să îi apere pe oameni, pentru că după ora 16.00 nu mai e nici un poliţist în localitate. Acum, când Alexandra a fost răpită şi ucisă, conducerea Poliţiei Osica, care are arondată şi localitatea Dobrosloveni, a fost de negăsit. Edilul s-a văzut nevoit să caute şi să analizeze, alături de un informatician, imagini de pe camerele de supraveghere din localitate. Nu putea să stea cu mâinile în sân, în timp ce părinţii fetei o căutau disperaţi. „Ar trebui reînfiinţate posturile de poliţie. Sunăm după ora 16.00 la 112, pentru că pe raza comunei nu mai există poliţist. Aparţinem de Osica, dar pe doamna comandat de acolo n-am văzut-o, n- a fost prezentă. Lucrurile parcă se tărăgănau”, a mărturisit primarul Tudoraşcu.

Sectoriştii, cei care umblau pe jos, fiecare în zona pe care o avea arondată, ar fi avut date despre indivizii periculoşi din oraş, spune edilul. „Trebuie reorganizat sistemul. Nu ştiu cine a fost cu ideea să fie desfiinţaţi sectoriştii. Ei ar fi putut şti ce e pe strada Craiovei, vedeau, îi băteau în poartă şi ştiau tot”, a mai precizat primarul.
Până la o reorganizare a sistemului, rămâne însă crudul adevăr: ne mor copiii, în timp ce autorităţile, surde şi nepăsătoare, din aprilie de când a dispărut Luiza, nu s-au gândit nicio clipă că fata ar putea fi în curtea monstrului cu probleme psihice. Pentru că nimeni nu ştia ce se ascunde în spatele gardului înalt, acolo unde oamenii legii au reuşit să intre abia după 19 ore de la apelurile disperate ale Alexandrei. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...