spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDezvaluiriScenă halucinantă în sufrageria lui Oprea: Gabi pot să vin? Mai ai...

Scenă halucinantă în sufrageria lui Oprea: Gabi pot să vin? Mai ai mâncare? Nu i-am invitat eu

-

„A fost o seară. O zi în care majoritatea românilor au votat. Se alegea preşedintele. Plecasem din PSD când am fost ministru de Interne şi am fost cu Onţanu şi Iordănescu. L-am invitat pe Dâncu, pe Andronic, pe Maior. Mi-a spus că nu cred că vin, că sunt la serviciu. Era şeful SRI. În jur de ora 19.00 luam masa. Pe la 19.30 Maior m-a sunat. A zis, Gabi pot să vin? Mai ai mâncare? Am zis, da. El a zis mai vin cu doi invitaţi. A stat o oră, a mâncat şi a plecat. A fost o cină private. O sufragerie normală. Au încăput 10-12 persoane. A fost o cină private care a fost foarte mult exploatată politic. Cred că sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic. În jur de ora 21.00 erau toţi invitaţii. Recunosc, l-am votat pe Traian Băsescu atunci. Am comentat atunci cu colegii mei. Repet a fost o cină private. A fost exploatată politic”, a afirmat fostul vicepremier, Gabriel Oprea, la o emisiune difuzată, vineri seară, de Realitatea Tv.

Acesta nu a vrut să comenteze sau dă dea nume în legătură cu cei doi invitaţi aduşi în acea seară de fostul director al SRI, George Maior.

- Advertisement -

„Nu i-am invitat eu. Nu cred că e corect să spun eu numele. Un om care are caracter aşa face. Am spus comisiei, i-am informat, i-am respectat”, a completat Oprea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img