spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăcoronavirusSCANDALUL VOICULESCU/Tomac: Dovezi sau demisia

SCANDALUL VOICULESCU/Tomac: Dovezi sau demisia

-

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține că ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să aducă dovezi în ce privește afirmațiile sale în ce privește datele reale privind numărul de infectări din România sau să-și prezinte demisia. ”Principalul beneficiar politic este PSD, care va defila 4 ani de acum ȋncolo cu acest mesaj: românii sunt mințiți de guvernanți ȋn ceea ce privește pandemia”, a scris Tomac pe Facebook.

- Reclama -

”Cui servesc afirmațiile lui Vlad Voiculescu? Ajută ele USR? Sunt ȋn favoarea PNL? Principalul beneficiar politic este PSD, care va defila 4 ani de acum ȋncolo cu acest mesaj: românii sunt mințiți de guvernanți ȋn ceea ce privește pandemia.  Din acest motiv, pentru că miza este foarte mare și toți cetățenii României sunt profund dezamăgiți de tot ce se întâmplă, Vlad Voiculescu are obligația politică și morală să aducă dovezi ȋn sprijinul celor afirmate, altfel nu are decât o singură soluție, să-și prezinte demisia! Nu te poți juca cu destinele unei națiuni ținută captivă de un an de zile, sub o presiune fără precedent. Cine își asumă să lupte pentru adevăr, s-o facă până la capăt, altfel nu va mai avea niciun pic de credibilitate”, a scris Tomac miercuri pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...