SCANDALUL TVR/Aceiași „intelectuali” și „influentzeri” pretins de dreapta făceau în urmă cu 2 ani apologia sloganului „MUIE PSD”, rostogolit pe toate posturile TV și prezentat ca o mare apoteoză a libertății de exprimare, acuză europarlamentarul Cristian Terheș

0

Uniunea Stalinizarii Romaniei (USR), prin vocea deputatului Bulai, doreste sa impuna cenzura la TVR, pe motiv ca Vacanta Mare, in programul de revelion, a avut tupeul sa faca misto de tiranul Iohannis si de campania fara cap si coada a guvernului pentru vaccinarea anti-Covid. Cenzura este sustinuta si de o serie de „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, care spun ca o asemenea cenzura e necesara nu pentru ca Garcea l-ar fi criticat pe Iohannis, ci pentru ca programul a fost „vulgar”, „de prost gust” ori „grobian”. Aceiasi „intelectuali” si „influentzeri” pretins de dreapta, insa, faceau in urma cu 2 ani apologia sloganului „MUIE PSD”, rostogolit pe toate posturile TV si prezentat ca o mare apoteoza a libertatii de exprimare. In acel context, de exemplu, Gabriel Liiceanu, intr-o emanatie intelectuala demna de anii ’50, a scris pe Contributors un articol cu titlul „Înjurătura care ne unește”, in care a explicat superioritatea emancipatoare a injuraturii ca expresie democratica a unei adevarate revolutii culturale, afirmă europarlamentarul PNȚCD; Cristian Terheș.

CE MAI SUSȚINE CRISTIAN TERHEȘ:

Intregul articol e plin de argumente desprinse din propaganda stalinista a anilor ’50, cand prin articole de presa semnate de diversi „intelectuali” ai vremii convertiti la marxism se justificau abuzurile impotriva dusmanilor de clasa. Or, a veni acum, tocmai acesti apologeti si promotori ai vulgaritatii publice, sa sustina ca programul Vacanta Mare din noaptea de revelion a fost vulgar si grobian e o sfidare a propriei lor retorici neo-marxiste, care a ridicat injuratura la grad de revolutie culturala.E dreptul oricui sa fie ori sa nu fie de acord cu ironiile celor de la Vacanta Mare. Cine nu a fost de acord, a putut schimba postul, sa se uite la altceva. De aici insa si pana la a cere comisii parlamentare de ancheta si desfiintarea TVR e cale lunga. La fel de lunga cum e calea dintre a nu fi de acord cu opinia cuiva si a dori suprimarea acelei voci. Se vede ca pruncii de securisti comunisti din Uniunea Stalinizarii Romaniei continua munca de indoctrinare marxista a Romaniei inceputa de bunicii lor din anii ’50. Cand ajungi sa te temi de ironii si mistouri esti terminat. Asta s-a intamplat si cu Ceausescu in anii ’80. Aceeasi soarta o va avea si Iohannis.