spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriSCANDALUL TEODOROVICI-SRI/ Șeful Comisiei SRI: Nu cred că am fost nici eu...

SCANDALUL TEODOROVICI-SRI/ Șeful Comisiei SRI: Nu cred că am fost nici eu la toate cursurile

-

Preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, comentând afirmaţia senatorul Eugen Teodorovici, care a absolvit un curs ANI fără a se prezenta, că atunci când a fost el cursant exista obligaţia de a participa la un anumit procent de cursuri, dar că nu crede că a fost la toate.

- Reclama -

Solicitat să comenteze declaraţiile senatorul PSD Eugen Teodorovici, Manda a răspuns: „Nu am ce să comentez, am înţeles că s-au sesizat cei de la Academie, va exista acolo o analiză, o să vedem răspunsul, nu e o chestiune care să fi sesizat Comisia”.

Întrebat dacă este o practică în acest sens, ca ANI să elibereze diplome în acest mod, Manda a răspuns: „Nu ştiu care sunt cursurile pe care le-a făcut domnia sa sau nu le-a făcut. Eu, când am fost la cursuri acolo, cred că aveam o obligaţie să participăm la un procent din cursuri”.

„Am fost la diferite astfel de cursuri, nu cred că am fost nici eu la toate, şi la sfârşit s-a eliberat o diplomă, dacă e vorba de acelaşi lucru. Pot să vă spun că, dacă au fost acelaşi gen de cursuri, nu au fost cursuri de racolare, ci cursuri în care erau prezentate diferite aspecte din viaţa societăţii, diferite instituţii ale statului – cum funcţioneză – şi erau invitaţi şefii acelor instituţii să prezinte celor care sunt acolo la curs”, a adăugat Manda.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img