spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăDezvaluiriScandalul secretarului de stat care a înjurat un ministru și s-a baricadat...

Scandalul secretarului de stat care a înjurat un ministru și s-a baricadat în birou

-

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a declarat că l-a demis pe secretarul de stat Cristian Roman după ce acesta a avut un comportament ”jenant” și ”nefiresc” insultându-l în propriul birou după ce i-a retras o serie de delegări.

”Atunci când am venit la minister am gândit o restructurare și o redistribuire a delegării atribuțiilor. A fost și cazul dânsului, iar când s-a trezit că atribuțiile sale nu mai sunt aceleași pe care le avea înainte a avut o ieșire nervoasă, a început cu partea de jigniri la adresa mea, la adresa președintelui PNL Sibiu, a altor colegi, mă rog. A fost un episod ciudat, a dat dovadă de un comportament care nu ține de funcția de demnitar public și am luat imediat decizia de a-l demite. Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant”, a declarat Boloș pentru Turnul Sfatului.

Decizia a fost publicată miercuri, 11 mai, în Monitorul Oficial, iar Roman ar fi blocat biroul de la minister și nu l-ar fi deschis decât atunci când a fost amenințat că vor fi chemați jandarmii, conform sursei citate.

”Legat de faptul că a încuiat biroul, eu personal nu pot spune asta, pentru că apoi am fost plecat la Bruxelles, nu am verificat, însă din relatările colegilor mei, da, se confirmă și asta. Eu nu vă pot spune acum dacă era înăuntrul sau în afara ușii încuiate sau cât timp a stat înăuntru. Cert este că a avut un comportament nefiresc”, a completat ministrul Marcel Boloș.

Postul de secretar de stat ocupat de Roman era arondat organizației PNL Sibiu, iar Biroul Politic Județean a aprobat în unanimitate decizia ministrului.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...