spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeScandalul Pegasus/Avocata Ingrid Mocanu: Ia verificați voi, #băbăieți, înainte de a vă...

Scandalul Pegasus/Avocata Ingrid Mocanu: Ia verificați voi, #băbăieți, înainte de a vă pronunța, dacă nu cumva România și structurile sale au folosit sau/și folosesc programul israelian Pegasus

-

Ia verificați voi, #băbăieți, înainte de a vă pronunța, dacă nu cumva România și structurile sale au folosit sau/și folosesc programul israelian Pegasus. Da, ăla abuziv al evreilor. Aaa, da, totul la Românica s-a făcut legal, doar Orban cel Rău l-a folosit abuziv Desigur, prietenii noștri folosesc toate programele de spionaj legal, doar ”dujmanii” o fac ilegal. Și evident că statul de drept este prezent la unii, iar la alții e absent.Totul acolo unde vrem noi și cum vrem noi, a scris avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

- Reclama -

Creat și vândut de compania israeliană de supraveghere NSO Group, Pegasus este un soft de tip spyware care infectează dispozitive iPhone și Android și permite operatorilor săi să extragă mesaje, fotografii și e-mailuri, să înregistreze apeluri și să activeze microfoane, toate fără știința utilizatorilor. Datele pot fi apoi trimise către cel care manevrează softul.

Proiectul Pegasus, o investigație a organizației franceze non-profit Forbidden Stories, a evaluat datele – acestea sugerează că un număr mare de oameni din Ungaria au fost selectați ca potențiale ținte înainte ca softul să fie folosit împotriva lor. Multe dintre dispozitivele analizate fuseseră infectate cu acest spyware.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...