spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizeScandalul noului drum din Parâng/ Primarul Ridzi din Petroșani a dat jos...

Scandalul noului drum din Parâng/ Primarul Ridzi din Petroșani a dat jos inscripția „Consiliul Județean Hunedoara”. Șeful CJ Laurențiu Nistor: Iresponsabil

-

Am aflat despre gestul iresponsabil al primarului Tiberiu Iacob Ridzi care a dat dispoziție ca inscripția „Consiliul Județean #Hunedoara” să fie înlăturată de pe drumul județean 709F din Masivul #Parâng, municipiul #Petroșani. A procedat legal sau nu? După ce am primit adresa semnată de primar, am solicitat să ni se comunice atât temeiul legal, cât și demersurile care trebuie realizate pentru a intra în legalitate, deși inscripția a fost amplasată pe domeniul public al județului Hunedoara. În loc să ne răspundă, așa cum face orice administrație locală, Tiberiu Iacob Ridzi a dispus 𝗮𝗯𝘂𝘇𝗶𝘃 demolarea acelei inscripții. Domnule primar, vă este rușine că vă aflați în județul Hunedoara?, afirmă pe Facebook președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

- Reclama -

Gestul de azi este o răzbunare politică a „marelui primar” Tiberiu Iacob Ridzi, fost pedelist, vopsit penelist, care îl descalifică . Acesta este comportament de jupân, nu de primar. Oamenii vor trage singuri concluziile, dacă acea inscripție era marea problemă a municipiului Petroșani, proaspăt beneficiar al unui drum excepțional modernizat prin PNDL 2 de către Consiliul Județean Hunedoara! O investiție de peste 20 de milioane de lei!Însă lucrurile nu vor rămâne așa! M-am consultat cu colegii mei și, mâine dimineață vom depune o plângere penală împotriva primarului Tiberiu Iacob Ridzi, pentru abuzul comis astăzi, mai afirmă Nistor.

- Advertisement -

Drumul din Parâng a fost deschis weekendul trecut și a atras mii de turiști.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img