VIDEO/SCANDALUL IA AMPLOARE: JULIO IGLESIAS ȘI-A ANULAT CONCERTUL DE LA BUCUREȘTI DUPĂ INCIDENTUL DE LA ANTENA 3

0
14965

Julio Iglesias și-a anulat concertul de la București, care urma să fie susținut miercurea viitoare, 20 mai, la Sala Palatului, anunță reportervirtual.ro. Decizia survine scandalului în care a fost implicat Iglesias junior de către postul de televiziune Antena 3.

UPDATE: EXPLICAȚIILE ȘEFULUI ANTENELOR:MIHAI GÂDEA, EXPLICAȚII HALUCINANTE DUPĂ CE IGLESIAS ȘI-A ANULAT CONCERTUL DE LA BUCUREȘTI DUPĂ O EMISIUNE LA ANTENA 3

IGLESIAUPDATE, 20.40: Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevazut initial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, ‘din motive tehnice’, spun organizatorii.

„Artistul spaniol va incepe a doua parte a Turneului sau european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalenta. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015”, se arata in comunicatul organizatorilor.

COMUNICATUL CÂNTĂREȚULUI DUPĂ EMISIUNEA DE LA ANTENA 3:

Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.

1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.

Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale.