spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiriSCANDALUL DROGURILOR REZIST/ Florin Bădiță laudă consumul de marijuana: AJUTĂ ECONOMIA

SCANDALUL DROGURILOR REZIST/ Florin Bădiță laudă consumul de marijuana: AJUTĂ ECONOMIA

-

În înregistrarea de ieri de la Antena 3, unde m-au înregistrat pe ascuns in Iulie 2018 într-un spațiu privat, povesteam despre microdozaj. Adică să îți faci 15 țigări dintr-un gram de marijuana. Dacă ești curios, citește acest link că să înțelegi conceptul.https://www.forbes.com/…/if-youre-curious-about-cannabis-…/…Într-un sistem medical șubred precum în România, unde lipsa medicamentelor este o problema cotidiană, marijuana este utilă pacienţilor afectaţi de cancer, căci stimularea apetitului îi ajută să îşi menţînă o greutate sănătoasă, ceea ce conduce la rate mai mari de supravieţuire. Oamenii afectaţi de dureri cronice se numără, de asemenea, printre cei ajutăţi de marijuana. Dovezile preliminare sugerează că marijuana poate fi utilă şi persoanelor ce suferă de Parkinson, Alzheimer şi de scleroză multiplă. Accesul bolnavilor la o plantă care le poate reduce durerea și suferință ar fii un lucru benefic, afirmă pe facebook Florin Bădiță, unul din liderii mișcării rezist și al grupării Corupția Ucide.

În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație.Săptămâna trecută am fost în Amsterdam. Misto ca poti fuma legal acolo. Ajuta si economia. Acum 10 ani câștigau $600 de milioane in taxe din trecerea în legalitate a unei activități recreaționale, practicată de milioane de români, 600.000 practicând asta lunar în România, dacă citez bine un studiu de acum ceva timp, mai susține Bădiță.

- Advertisement -

Redactia Lumeajustitiei.ro continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezista carui identitate este protejata. Intr-unul din filme, se acuza faptul ca la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana. Se prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img