spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeSCANDALUL DIN TVR: Va veni ziua în care Liviu Dragnea își va...

SCANDALUL DIN TVR: Va veni ziua în care Liviu Dragnea își va cere scuze pentru minciunile pe care le-a crezut de la tot felul de micuţi din jurul lui

-

Irina Radu a declarat, într-un interviu acordat RFI, că se aştepta să fie demisă din funcţia de preşedinte-director general (PDG) al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) şi că din punctul ei de vedere votul din plenul reunit al Parlamentului a fost dat, miercuri, pe baza unor dezinformări. Ea a precizat că probabil anumite decizii ale sale au deranjat şi că ”va veni ziua” în care Liviu Dragnea să îi ceară scuze pentru minciunile pe care le-a crezut de la ”tot felul de micuţi din jurul lui”.

- Reclama -

”Vreau să vă spun că mă aşteptam, aşa, din ce s-a întâmplat în ultimul timp, mă aşteptam. Nu vreau să judec votul. Sunt foarte supărată pe felul în care oamenii ajung să ia decizii, dar în acelaşi timp, încerc să-mi păstrez umorul (…). Ştiu exact cât durează «viaţa» unui preşedinte TVR, eram pregătită pentru orice, dar nu credeam că se vor lua nişte decizii atât de importante, pe bază de dezinformare. Mă refer la tot ce s-a spus la concluziile referitoare la raport. Adică este primul raport pozitiv după ani de zile, este un an 2016 primul an terminat pe plus de TVR. Asta arată ceva, arată o muncă, un efort, un altfel de management. Dacă toate lucrurile astea nu contează şi trei babe bârfitoare se duc la cineva şi-i spun trei prostii şi un Parlament întreg votează pe aceste criterii, eu ce să mai comentez, mă bucur de viaţă şi atât”, a spus Irina Radu.

”Lucrurile se adună. Întâi se supără cineva şi te reclamă că nu ai promovat pe nu ştiu cine, apoi se supără cineva că te-a sunat şi tu n-ai mărit salariul, apoi altcineva că a fost criticat într-o emisiune, apoi se duce cineva care-ţi vrea locul şi spune că nu ştiu ce-ai făcut. Şi în momentul în care acolo, la polul de decizie nu există o persoană cu mintea limpede, care să adune informaţia, să aibă documente, să ia o decizie foarte bine întemeiată pe fapte şi cifre, nu pe poveşti de culoar, se întâmplă acest lucru, ăsta e sistemul nostru de lucru deocamdată”, a adăugat ea.

”Vă garantez şi bag mâna în foc că va veni ziua în care Liviu Dragnea, cum şi-a cerut scuze Parlamentului, o să-mi ceară mie scuze, pentru minciunile pe care le-a crezut de la tot felul de micuţi din jurul lui. Şi dacă n-o să-mi ceară public, că are şi omul mândria lui, o să-mi ceară în gând măcar, dar pentru mine asta contează. De acolo nu am primit nici un semnal. Râdeam cu foşti preşedinţi, că vă daţi seama că ţinem legătura, suntem foşti colegi de presă şi-mi spuneau: Irina, când nu ţi se mai răspunde la telefon, înseamnă că-i gata! (râde). E aceeaşi regulă de 20 şi ceva de ani”, a mai spus Irina Radu.

Raportul de activitate al Societăţii române de televiziune a fost respins, miercuri, de plenul reunit al Parlamentului, cu 74 de voturi ”pentru” şi 203 voturi ”împotrivă”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img